Jag vårdar min bil

God morgon önskar jag till er, alla mina läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni kommer att tycka om. Jag vårdar min bil ömt! Det är verkligen viktigt för mig att ha en riktigt välskött bil. Jag behåller hellre min gamla bil och ger den mycket omvårdnad och kärlek, än att köpa mig en ny. Vi har så att säga utvecklat känslomässig bindning genom åren, och tänker inte skiljas inom överskådlig tid. Tack vare att jag regelbundet anlitar en bilverkstad som heter Nya Boxhultsbilservice, så kör jag alltid i en elegant och polerad bil i absolut topptrim! Min bil och jag ger oss gärna ut på vägarna i Uddevalla utan att behöva skämmas! Detta är ett företag som är både en verkstad och som också kan ge olika slags service till din bil.  Firman finns i Uddevalla och hjälper er som finns där men också i Ljungskile och Munkedal. 

  

Det som är så bra med Nya Boxhultsbilservice AB, är att det går att få hjälp med det mesta som rör bilar, deras vård och service. Oavsett vilka problem eller behov som uppstår så försöker den trevliga, hjälpsamma och erfarna personalen att hjälpa till. Eftersom de har jobbat med bilar i många år kan de det mesta inom denna bransch. 

 

Det har aldrig varit något problem med att få snabb hjälp, oavsett vad det är som har inträffat. Det känns säkert att lämna in bilen där oavsett vad det är som behöver göras. Jag har en bil som servas regelbundet och skulle det ändå vara något problem efter besiktningen, så fixar Boxhults detta. Dessutom ser jag till, med deras hjälp, att bilen alltid är välpolerad, välstädad och riktig snygg, när jag åker omkring på vägarna. Detta är en bilfirma som många skulle kunna ha nytta av att anlita.