Så slapp jag spänningar och värk

Jag är som vanligt uppe tidigt, och så här i arla morgonstund kände jag att det var en sak som jag ville dela med er här i min blogg, bästa läsare. Jag tänker berätta om den välgörande massage jag fick, när jag under sommaren fick problem med spänningar och värk i nacke och rygg, och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med problemet. Räddningen blev Ingmårhälsan. 

 

Jag är en kvinna som står och går mycket på jobbet i ett storkök i Sunne. Jag började få problem med nacke, axlar och rygg redan för flera år sedan men i somras blev det akut. Jag går nu till Ingmårhälsan och får en mycket bra, välgörande, skön, stressreducerande och avslappnande massage en gång i månaden. Jag är så fantastiskt nöjd med vad denna behandling har gjort för mig, så om du liksom jag har problem med spänningar och värk eller om du bara är i behov av en skön och avstressande massage,  så kan jag verkligen rekommendera dig att beställa tid. Ingmårhälsan passar utmärkt för oss  i  Sunne, Torsby eller Munkfors eller någon annanstans i närheten.  

 

Ägaren har genomgått en godkänd utbildning till massör och är certifierad. Förutom specialistkunskaper om allt som rör massage har han också gett mig ett jättefint bemötande och verkligen tagit sig tid att lyssna in just mina problem och individuella behov och riktat in sin behandling till det.  

  

Min rygg, nacke och axlar har verkligen mjukats upp och värken är nästan borta. Hela kroppen är mera avslappnad nu. Jag går inte längre med uppdragna och spända axlar. Jag har fått ny energi både på jobbet och privat. Funderar du på att boka in en tid, så går det bra att göra det via hemsidan eller att ringa. Ha en fin dag!