Skönhet och mat – en kombination

God morgon kära läsare och välkomna till bloggen. Idag ska jag berätta för er om hur nöjd jag har blivit efter att ha besökt ett ställe som heter Avo Salladsbar och som ligger i Växjö. Jag var trött på att ständigt äta skräpmat på lunchen som efterlämnade mig med en tung och däst känsla, men framförallt trötthet på eftermiddagarna. En väninna tog med mig hit en dag för ett par månader sedan på lunchen och jag blev uppriktigt sagt överraskad över vilken fin mat man kan köpa här. Det är olika baguetter med fina fyllningar, flera olika sorters sallader som ändå är mättande, och goda drycker att välja mellan. Riktigt prisvärt är det också. Därför borde fler få upp ögonen för Ivo Salladsbar.

Nu råkar det ju vara så att detta är ett företag som ägnar sig åt andra saker än åt att servera mat, och om detta ska jag nämna några ord här. Är du intresserad av att olika skönhetsbehandlingar? Av att få det där snygga leendet med vita tänder som riktigt glimmar. Då ska du veta att det går utmärkt att göra sin tandblekning här. Personalen är välutbildad och använder endast de bästa produkter. Flera personer som jag personligen känner har varit här för att ta bort oönskad hårväxt. Framförallt på armar och ben. Hårborttagningen, den är permanent. Kanske finns det något för dig i Växjö, att finna här? Jag ska avslutningsvis säga att alla behandlingar förutom att de utförs med största noggrannhet också är riktigt prisvärda. Nu önskar jag er alla en fin fortsatt dag!